"Every problem has in it the seeds of its own solution. If you don't have any problems, you don't get any seeds." - Norman Vincent Peale

Digistrat handler om at komme til bunds i de komplekse digitale problemstillinger, som mange virksomheder kæmper med og præsentere alternative indspark der kan være med til at skabe en meningsfuld og værdig digital tilstedeværelse.  

Jeg har arbejdet med forskellige aspekter af online markedsføring siden 2011 og har hjulpet små som store virksomheder med alt fra lead-generering til søgemaskineoptimering.

Jeg bruger en blanding af  datadreven marketing, akademisk forskning, personlige casestudier og content marketing for at skabe trafik, tiltrække kunder og sælge produkter online.

Test, Test og Test. Et af hovedformålene bag digistrat.dk er også at agere forsøgskanin, når det gælder digital marketing. Det er nemlig hér jeg har tænkt mig at afprøve diverse strategier og teknikker – fra kendte såvel som mindre kendte platforme – for at levere meningsfulde indsigter til DIG. 

Close Menu